Ortaöğretim ve Üniversite Öğrencilerine Burs Verin
Burs Başvurusu Katılım Koşulları
Karşılıksız olarak verilen burslar;
Üniversite öğrencileri için ayda 900 TL (Eylül-Haziran aylarında 10 aylık süreci kapsar)
Ortaöğrenim öğrencileri için ayda 450 TL (Eylül-Haziran aylarında 10 aylık süreci kapsar)
Burs Başvurusu Yapmak İstiyorum
2023 - 2024 Yeni Dönem burs başvuruları Eylül ayında başlayacaktır. Başvuru tarih ve başvuru linki buradan duyurulacaktır.
Mevcut Bursiyer öğrenciler (Ortaöğretim/ Üniversite ) için Kayıt yenileme linki Eylül ayında buradan duyurulacaktır.
Yeni burs başvuru koşullarına sitemizde bulunan Burs Başvurusu Katılım Koşulları bölümünden ulaşabilirsiniz.
www.cydd.org.tr
- Burs başvuruları online olarak kabul edilir.
- T.C. Vatandaşı olan,
- Türkiye sınırları içinde okuyan, (Yurtdışı, Kıbrıs v.b.g yerlerde okuyan öğrencilere burs verilmez)
- Devlet okullarında okuyan (Burslu kazansanız dahi özel ve vakıf üniversitelerine burs verilemez)
- Ekonomik olarak bursa ihtiyacı olan, başarılı, (Birden fazla yerden burs alıyorsanız burs verilmez)
- Ortaöğrenim ve Üniversite Öğrencisi olan, ( Yüksek lisans, Doktora öğrencilerine burs verilmez)
Karşılıksız olarak verilen burslar;
Üniversite öğrencileri için ayda 900 TL (Eylül-Haziran aylarında 10 aylık süreci kapsar)
Ortaöğrenim öğrencileri için ayda 450 TL (Eylül-Haziran aylarında 10 aylık süreci kapsar)
Burs Başvurusu Yapmak İstiyorum
2023 - 2024 Yeni Dönem burs başvuruları Eylül ayında başlayacaktır. Başvuru tarih ve başvuru linki buradan duyurulacaktır.
Mevcut Bursiyer öğrenciler (Ortaöğretim/ Üniversite ) için Kayıt yenileme linki Eylül ayında buradan duyurulacaktır.
Yeni burs başvuru koşullarına sitemizde bulunan Burs Başvurusu Katılım Koşulları bölümünden ulaşabilirsiniz.
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Atatürk ilke ve devrimlerini korumak, geliştirmek, çağdaş eğitim yoluyla çağdaş insan ve çağdaş topluma ulaşmak amacını benimsemiştir.