Derslere mazeretli gelemeyeceğim

YASARefendi

Normal Üye
Normal Üye
Ticaret
Ben diş hekimliği 1. Sınıf öğrencisiyim
Hafta ortasında yüz yüze dersler bittiği için il dışına İzmite evime döndüm. Normalde Ankara'da yurtta 2 kişilik odada kalıyordum ve dün sabah oda arkadaşımın testi pozitif çıkmış. En son 4 gün önce görüşmüştük ve şu an itibariyle bende hiçbir sıkıntı yok. Zaten tam aşılıyım(biontech). Aile sağlık birimini arayıp bilgi aldım. Test yaptırmadan da olur ama yaptırmakta fayda var dedi ama zorunlu değil. Mâlum koronanın tavan yaptığı bir dönemdeyiz. Kendimde hiçbir belirti yok Allah'a şükür ve test yaptırmaya gitmek istemiyorum olmayan hastalığı kapmaktan korkuyorum.
Bugün 13.00da Ankaraya biletim vardı bileti ertelettirdim ve şu an il dışında kalmak zorundayım çünkü yurda gidemiyorum. Oda ayarlamaya çalışıyorlarmış. Bana salı günü gibi gelirsen iyi olur dediler. Eğer yarın da bir sıkıntı olmazsa test yaptırmayı düşünmüyorum dediğim gibi. Zaten ne HESte ne başka bir konuda risk unsuru değilim tam aşılı olduğum için. Şimdi benim bu konuda yüzyüze derslerde yok yazılacağım için kiminle iletişime geçmem gerekir? Durumu anlatıp bari dersleri Google meet üzerinden izlemek için ne yapmalıyım. Haftasonu olduğu için okul kapalı. Santrale bağlanmak için 5-10 kez aradım dünden beri kimse cevap vermiyor..
Yardımınızı bekliyorum.